Nieuwe webshop voor La Paris Boutique!

In Nieuws by Tim SchouwinkLeave a Comment

Nieuw uiterlijk, verbeterde voorwaarden, sneller, handiger en een grotere collectie. Dat waren enkele belangrijke uitgangspunten van de nieuwe webshop voor ons geliefde jurken label. Super trots en blij zijn wij dan ook dat wij nu eindelijk klaar zijn voor de volgende stap.

Ook een nieuw blog
Nu je dit toch leest willen we je meteen ook vertellen dat je hier regelmatig terug kunt komen voor het laatste nieuws over de mode branche. Niet alleen over jurken dus, maar leuke items die de vrouw interesseren!

Altijd gratis verzending
Natuurlijk luisteren wij naar feedback van jullie! Het meest gevraagde item is toch wel gratis verzending. Veel klanten van La Paris Boutique kopen vaker dan eens een jurk bij ons. ‘Het zou toch prettig zijn als we deze snel, makkelijk en gratis in huis kunnen krijgen’ was de feedback die wij kregen. Bij deze, altijd gratis verzending!

Meer informatie bij de jurken.
Wat zijn de maten, de verkoopvoorwaarden, hoe valt de jurk en hoe moet ik deze wassen? Zomaar een aantal items die jullie belangrijk vinden en die wij completer en overzichtelijker in beeld hebben gebracht in onze nieuwe webshop.

Dat moet gevierd worden toch?
Dat vinden wij ook! Er is nog veel meer te vertellen over de nieuwe webshop, maar het beste is dat jullie dit gewoon lekker zelf ervaren. Om jullie extra enthousiast te maken hebben we tijdelijk een korting van 10% op alle jurken! Gebruik daarvoor de code ‘newshop’ bij het afrekenen.

La Paris Boutique – More than Fashion!

Leave a Comment